MW Training

Kunder berättar

Pt-paket 30 minuter

Att anlita Martin som personlig tränare är en av mitt livs bästa investeringar. Hälsomässigt som ekonomiskt. Jag känner mig sedd av Martin, han har skräddarsytt ett program som passar mig precis. Träningen har anpassats efter den dagsformen jag varit i, men Martin har alltid trott att jag klarar mer än vad jag själv gör och han har haft rätt. Jag har fått bättre kroppskontroll, är mycket piggare , tar bättre beslut både på jobbet och hemma, sover bättre, har bättre värden och jag är en bättre person. Kostnaden på klädkontot har minskat rejält för jag känner mig bra vad jag än har på mig. Martin kommer att förändra din syn på dig själv och vad du kan.  Helt plötsligt kan jag inte låta bli att träna. En riktig boost!

Kristina Söderman

Pt-paket 60 minuter

För ett och ett halvt år sedan beslöt jag att genomföra en Klassiker med Vasaloppet, Vättern, Vansbro och Lidingöloppet och började träna på egen hand.  Jag ville ha mer struktur på träningen och bättre och snabbare resultat. Samtidigt skulle en av mina söner träna inför skidsäsongen (alpint) så vi började träna "duo" med PT Martin , en gång i veckan.  Efter 8 månader har jag gått ner 12 kg, ökat muskelstyrkan och min syreupptagningsförmåga rejält och mår på det hela taget mycket bättre! Vasaloppet gick 30 minuter snabbare 2017 jämfört med 16 trots mycket sämre  väder och skidor så den fokuserade "staknings-träningen" under januari och februari har varit kanon.

Martin är väldigt professionell och anpassar varje pass efter dom mål vi sätter upp för styrka, kondition och för att förbättra mina resultat till Klassikerloppen 2017.

Jag och mina söner kommer att långsiktigt fortsätta att träna med Martin och jag rekommenderar alla andra som vill lära sig nytt, nå bra resultat och må bättre att kontakta Martin och köra några testpass för att se om personkemin stämmer vilket är väldigt viktig för resultatet.

Johan Lundgren